Remko siirrettävät ilmalämpöpumput - UUTUUS ESILLÄ MAXPOSSA 2023!

Remko siirrettävät ilmalämpöpumput - UUTUUS ESILLÄ MAXPOSSA 2023!

REMKO WPM 350 ECO

Tehokas ja ympäristöystävällinen siirrettävä ilmalämpöpumppu on vastuullinen valinta kaikkiin lämmitys- ja viilennyssovelluksiin.
Hyötyjä

• Säästöt: Siirrettävä ilmalämpöpumppu säästää aikaa ja rahaa poistamalla tarpeen tilata, käyttää ja varastoida lämmityspolttoaineita. Lisäksi lämpöpumput alentavat energiakustannuksia koska ne siirtävät useita kertoja enemmän energiaa kuin ne kuluttavat.

• Nopea käyttöönotto: Laite on käyttövalmis sähkökytkennän ja ilmakanavien asennuksen jälkeen.

Klikkaa alla olevaa kuvaa, niin pääset katsomaan tekniset tiedot!
• Jäähdytys- ja Lämmitystoiminto: REMKO WPM ECO-sarjan laitteet voivat sekä lämmittää että jäähdyttää tiloja tarpeen mukaan. Tämä kaksinkertainen toiminnallisuus poistaa erillisten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien tarpeen.

• Ympäristöystävällisyys: Lämpöpumput käyttävät sähköä ja vähentävät fossiilisten polttoaineiden käyttöä. Tämä alentaa kasvihuonekaasupäästöjä, varsinkin jos sähkö tuotetaan uusiutuvista lähteistä.

• Skaalautuvuus: Siirreltäviä lämpöpumppuja voidaan käyttää monenlaisiin sovelluksiin, yksittäisten huoneiden lämmittämisestä tai jäähdyttämisestä suurten tilojen tasaisen lämpötilan ylläpitoon.

KLIKKAA ALLA OLEVAA KUVAA, NIIN PÄÄSET NÄKEMÄÄN TEKNISET TIEDOT.

Näytetään ainoa tulos